مطالب ویژه


دلایل گل ریزی در خیار گلخانه ای

گروه خبری : آموزشیتاریخ انتشار : 1397/11/24مرجع :


خیار محصولی است که نسبت به تنش های محیطی، فوق العاده آسیب پذیر است و در صورت مواجعه با تنش، شدیدا دچار گل ریزی می شود .
همچنین در صورت کمبود اکثر عناصر غذایی نیز گل ریزی اتفاق می افتد .
در بین عوامل مختلف موثر برگل ریزی خیار، چند عامل اهمیت بیشتری دارند که به ترتیب مهم بودن به شرح ذیل می باشند :

1- دمای بالای 35 درجه سانتیگراد به مدت بش از یک ساعت و تکرار این موضوع در چند ساعت متوالی
2- کمبود آهن Fe
3- کمبود بر Br
4- کمبود ازت N
5- کمبود کلسیم Ca
6- دمای زیر 10 درجه سانتیگراد به مدت بیشتر از یک ساعت

* نکته : کمبود شدید بر و ازت، باعث ریزش میوه می گردد .